Gå till innehåll

Hej Ella

Nya WordPress-milstolpen, version 2.1 Ella[1] släpptes tidigt i morse. Självklart kan jag inte låta bli att uppdatera till den, lika lätt som förr är det dock inte.

För det första måste man se till att köra 2.1 på en MySQL 4.0+ databas. För nuvarande sitter jag med MySQL 3.23 och det duger inte - efter ett samtal med webbhotellet verkar dock saker och ting ordna sig och det sägs att jag ska flyttas till en MySQL 5 databasserver.

För det andra oroar jag mig för problemet med gamla plugins och teman. Jag har kollat kompatibiliteten och läget ser ganska ljust ut, men jag vet att jag kommer att få problem med minst ett par plugins.

Det sagt kommer jag att genomföra flytten så snart det är möjligt. En del problem är dock att vänta.

Mer om nya WordPress kan man läsa här.

  1. Efter Ella Fitzgerald []

1 reaktion på ”Hej Ella

  1. Mattias

    Måste varna dig. Jag stötte på lite problem med 2.1 och är kvar på 2.07. Om det till större delen berodde på att jag gjorde något fel, eller om det var fråga om bristande kompatibilitet någonstans, som någon missat, låter jag vara osagt.

    Var försiktig bara.
    http://www.carambola.se/?p=635

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.