Gå till innehåll

NewsBreaker, smaklöst från MSNBC

Jag antar att NBC försökt vara lite hippa och tänkt sig att kidsen kanske ska börja läsa nyheter nu när de serveras i spelform. NewsBreaker är nämligen en Breakout-klon där det gäller att samla på rubriker för att få extraliv och därmed förlänga spelupplevelsen i jakt på poäng. 25 rubriker från MSNBC-nätverket ger dig ett extraliv.

So far so good...

Problemet uppstår när när man ser vilka rubriker som börjar dyka upp. Det är inte så trevligt att spela när "Victims in Virgina Tech massacare" dyker upp på skärmen. Inte heller när man får rubriker som "30 civilians killed in Afghanistan" eller "Car bomb explodes in Bagdad" är spel det första man tänker på.

Någonstans hamnar NewsBreaker i en textbaserad Uncanny Valley. Prova själv för att förstå vad jag menar. Visst är NewsBreaker inte helt klockrent?

2 reaktioner på ”NewsBreaker, smaklöst från MSNBC

  1. Mickey J Barczyk

    Jag såg inga såna rubriker du nämnde men om jag nu skulle gjort det så tror jag inte att jag skulle känna mig stött. Rubrikerna är ju trots allt dagens sanning. Reagerade du känslomässigt när du fick höra om Virgina Tech i media? Jag kände fan ingenting. Jag är nog totalt avtrubbad.

  2. Naseer Alkhouri

    Jo, jag blev nog arg till en början. Sen rätt eftergiven när jag hörde vissa Virgina-bor förespråka liberalare vapenlagar på campus för att undvika att sånt här ska hända igen. Jag förstår inte hur vissa människor tänker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.