Gå till innehåll

Prag i bilder

Det tog mig endast två månader, men nu har i alla fall en samling bilder från min resa till Prag kommit upp. Det hela slutade med att jag laddade upp 70 stycken - sammanlagt togs dock runt 500 bilder. Det finns helt enkelt mycket att fotografera... och ändå hann man inte med att se och upptäcka ens hälften.

Det finns ett helt set hos flickr. Men här följer även ett litet smakprov.

Art V

För fler bilder, klicka här.

1 reaktion på ”Prag i bilder

  1. Anja

    Det här ser ju rent vansinnigt ut! Hur tänkte konstnären när han stoppar en gris på en trampolin mitt istan? Ha ha ha! Ska genast kolla dina flickrbilder för att se om det fanns fler sköna upptåg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.