Gå till innehåll

Är det jul?

Svaret är än så länge nej. Men den senaste tiden känns det som att min hjärna inte varit mer funktionell än att mina tankar placerar sig på en sådan nivå. Jag tänker väldigt mycket på framtiden, vad jag ska göra härnäst, var jag kommer att befinna mig om två månader, sådana saker.

Antar att det är en naturlig tankegång nu när jag ställs inför förändringar i den rutinmässiga vardagen.

Problemet är att jag gärna vill befinna mig i nuet. Jag har projekt att slutföra, tentakler jag skickat ut att följa upp och inte minst vanligt vardagsbestyr att hålla koll på. Det vill sig inte riktigt. Nuet är dimmigt och oklart, det är i framtiden saker och ting kommer att ske.

Om bara alla kunde fatta det.

5 reaktioner på ”Är det jul?

  1. Mandus

    Jag är sjukt otålig när jag vill ha/inväntar en förändring.

    Just jobb är nog det jag är sämst på. Har de inte hört av sig inom ett par dagar ger jag upp och utgår från att jag är värdelös och ogillad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.