Gå till innehåll

Det blev ett nytt spel

Köpte hem ett nytt spel idag, men det är inte vad du tror.

Hype för all del, men Grand Theft Auto IV lockar inte mig tillräckligt för att jag ska jaga rätt på det. Det kommer att bli ett köp, men det kommer när det kommer.

Under helgen kommer jag istället att njuta av Mario Kart Wii - vi har en oofficiell tävling på jobbet - det gäller att slå världsrekordet. Eller att vara snabbast på kontoret. Det är typ samma sak.

Noterat i Elgiganten: Det står alltid minst femton personer i kön till kassan. Kassörskan ropar ut att GTA är slut. Tio personer lämnar besviket affären. Proceduren upprepas fem minuter senare. Det är lite Lemmings över det hela, kanske just därför som jag inte känner för att jaga ett spel. Jag älskar spel, men det finns banne mig tusentals andra viktigare saker här i livet.

Jag önskar att folk kunde sluta spela PR-folk i händerna.

4 reaktioner på ”Det blev ett nytt spel

 1. manga

  Hm, hade jag velat haft GTAIV hade jag förbokat det hos VG+ för ett antal månader sedan, hade jag haft det enkelt utskickat till postlådan ett par dagar efter release.

  Enklare kan det inte bli liksom.

  Grattis till spelköpet dock. Min uppfattning om mario kart wii är god. Inte så bra att jag vill ha en Wii för att spela, men inte långt därifrån.

 2. Calle

  Blev besviken på Mario Kart, hade laddat upp med bärs, chips och sex spelglada grabbar men spelet klarade sig max 45 minuter. Att inte kunna välja bort AI-motståndare så att det blir mer personligt aggresivt i soffan är en stor miss.

 3. Naseer

  Måste erkänna att jag också tycker att det kunde varit bättre än så länge. Hoppas att det ska liva upp när man låst upp en del.

 4. manga

  Ah, har de gjort så. Det är en stor miss av Nintendo.

  Efter att man låst upp allting hoppas jag att det inte blir som med Double Dash att svårighetsgraden sjunker så att man i princip kan vinna med förbudna ögon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.