Gå till innehåll

Watchmen billigt

Jag har aldrig läst serieböckernas heliga graal Watchmen, det är någonting som jag skämts för när ämnet kommit på tal, och det har det sannerligen gjort efter den brutalt snygga filmtrailern.

Ambitionen har därmed varit att jag ska läsa seriealbumet, och då har en liten prisjakt fått äga rum. Och satan vad vansinnigt dyrt det är, speciellt eftersom man är ute efter verket på orginalspråk. Vi pratar om närmare 300 kronor hos billigaste leverantören.

Men nu är ju dollarn rätt jäkla svag. Det borde säkerligen gå att få tag på boken till en billigare peng. Jag kollar amazon.com och hittar Watchmen för 11 dollar, frakten med den sniglaste av snigelpost kostar 8 dollar. Jag slår till och får se en totalsumma på 119,08 svenska kronor. En besparing på nära 40 procent.

Förvisso kommer inte boken fram förrän tidigast om en månad, men jag har ändå mycket annat att läsa tills dess. Webbshopping knäcker.

8 reaktioner på ”Watchmen billigt

 1. Björn

  Läste "Watchmen" tidigare i år, och den gjorde mig inte besviken. Berättelsens utformning är ovanlig, illustrationerna är vackra, och tankeinnehållet är intressant. Hypen är välförtjänt.

 2. Mattias

  Duude, kostar ju 209kr på cdon, inte sååå farligt. Men bra att du köpt den i alla fall, för det är verkligen en sinnessjukt bra bok. Jag har liksom en Watchmen-relaterad tatuering, så bra är den.

 3. Mattias

  Hmm, ja när jag kollar nu är den som de har på cdon nu visst på svenska... mysko. Är ju inte precis som att små barn skall läsa Watchmen.

 4. Johan

  Men du Naseer, tillkommer det inte nån extra avgift för att tullen ska hantera paketet? Jag funderer på att beställa en hög med böcker från amazon.com men är osäker på vilka avgifter som tillkommer. Men, det är väl ingen tull och moms på böcker från usa? Det är väl nästan för bra för att var sant om det bara stannar vid fraktpriset samt eventuellt en hundring för tullens hantering... eller är jag ute och cyklar?

 5. Naseer

  Om man fastnar i tullen så tillkommer en moms på 6, 12 eller 25 procent beroende på vad det är för vara man beställt.

  Blir relativt billigt ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.