Gå till innehåll

<strike>8</strike> 11 år senare, handboll igen

Jag spelade min sista handbollsmatch när jag började i ettan på gymnasiet. Året var 2000 1997 och omprioriteringarna många. År 2005 2003 försökte jag börja igen, trodde att jag visste vad som skulle krävas. Sköt ett stenhårt skott utan att värma upp ordentligt och sen var den karriären slut. Det kändes lite som att jag slet min axel ur led. Jag insåg mina begränsningar och lämnade handbollen därhän.

Tre Fem år senare, och jag är plötsligt medlem i färska klubben Arameiska IF, division 5A, Stockholm. Och nu snackar vi verkligen ett färskt lag. Första träningen har inte ens ägt rum ännu och antalet tillgängliga spelare är väl inte den mest optimala.

Det är en riktig underdog-historia, och jag älskar det.

Ursäkta röran med årtalen - men jag led av tillfällig senilitet...

4 reaktioner på ”<strike>8</strike> 11 år senare, handboll igen

 1. Tommy Åslin

  Jag känner igen det där. Avslutade "fotbollskarriären" som 16-åring, sen när jag gick tillbaka x antal år senare för att spela division 7-fotboll, men trasade knät sönder efter 10 minuter.

  Men skam den som ger sig. Fortsatte efter att skadan läkt och tog mig iaf till spel i division 4.

 2. manga

  Har inte avslutat fotbollskarriären ännu :p

  Trots knäckta nyckelben, knäproblem och nu senast hälsensproblem...

  Skam den som ger sig. Men det är ju så förbannat jävla skoj så man måste ju träna/spela.

  Bra med motion också för kroppen så man inte bara blir sittandes på arslet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: