Gå till innehåll

Know your star

Tobias Sandelius är fascinerad av bloggosfären, så pass mycket att han börjat blogga om den på otroligt snygga Blogfriends. Som en del av satsningen har Tobias börjat intervjua bloggare som han läser. Först ut var Allt om PC-redaktören Tommy k Johansson, och nu har turen kommit till er tillgivne.

Hos Blogfriends spiller jag mina bönor. Jag passar på att chockavslöja mitt andranamn, talar om precis vad jag tycker om er läsare och pratar dessutom om min stora rädsla.

Know your star. Ett klick bort.

6 reaktioner på ”Know your star

  1. Pingback: Bloggrannar i ropet | TDH / Svensk Edition

  2. Therés

    Första gången jag läste din blogg skrev du om Bioshock (det var tydligen augusti förra året) och det var kärlek vid första ögonkastet. Typ. Jag tror att du ville veta det.

  3. Henrik Sundström

    Jo, det skulle vi nog. Vi, iaf jag, vill veta vad jag vill våga. Tänk om jag vågar fel? Den oron finns också. Utan den oron skulle man nog ha lite mer "flow". Fast å andra sidan sakna reflektion. Antar jag :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.