Gå till innehåll

Hej igen Riddick

The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay är ett av de spel som jag alltid önskat spela om. Jag minns att jag hade fruktansvärt kul då det begav sig, men som vanligt fick jag aldrig tid att återvända. Nu när revivalen The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena är på gång ser jag äntligen min chans att återbesöka ett kärt spel, och att denna gång upptäcka nya sidor av det.

Hoppas innerligt att utvecklarkommentarerna från datorversionen är kvar. Och om inte så hoppas jag på en nyinspelningen åtminstone. De där svengelska utvecklarrösterna är kärlek.

En kvalificerad gissning på släppdatum är tidigt 2009. Keep your eyes open.

1 reaktion på ”Hej igen Riddick

  1. Martin L

    Farbror-jag kan göra knivtricket och är kapad på mitten i Alien: Lance Henriksen gör en av rösterna. Jag hörde till fansen av Gun och älskade Mass Effect. Brukar vara ett bra tecken när han är med (jag har inte spelat Run Like Hell, regel eller undantag?).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: