Gå till innehåll

Där Naseer äter upp sin hatt

En gång i tiden skrev jag recensioner för Super PLAY. När man skriver recensioner är det väldigt lätt att hamna i ett flow, och när man hamnar i det tidigare nämnda flow är det lätt att man skriver sådant som i efterhand är dumt.

Ingen text i min recensentkarriär bjöd på lika mycket flow som den om Tekken 5. Detta innebar tyvärr även att ingen annan text fått mig att skriva lika mycket dumt. Som till exempel när jag lovade att äta upp min hatt ifall det släpptes ett snyggare spel till Playstation 2.

Och nu jagar mitt löfte ifatt mig, där spel som God of War II och Final Fantasy XII framhävs som snyggare verk. Och visst kan jag hålla med.

Nu är jag inte den som sviker ett löfte. Så här har ni det. Bildbevis på när jag äter upp min allra finaste hatt.

9 reaktioner på ”Där Naseer äter upp sin hatt

 1. HB

  ...

  Smakade den gott?

  Cred till dig för att du verkligen gör det du skriver. Det är inte många som skulle göra det.

 2. Pingback: Star Wars figures and chipmunks | Se till vänster, där går en arab

 3. Linus

  Aldrig sett en hatt som ser så aptitlig ut. Ser ut som den kommer direkt från en färsk Gott & Blandat-påse

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.