Gå till innehåll

Ett halvår senare

Battlefield Heroes: Gunners

Så, vad har jag egentligen gjort det senaste halvåret? Jo, det här. Det känns bra att faktiskt kunna visa upp ett resultat. Battlefield Heroes-sajten har varit kul att arbeta med. Satt och kollade på hur vi utvecklat designen sedan första utkastet, och visst har man kommit långt.

Nu är vi ju långt ifrån klara. Det är fördelen med att jobba agilt. Det går alltid att releasa, att visa upp vad man faktiskt gjort hittills. Men mer finns att göra, och vi arbetar med sajten dagligen.

Missa för övrigt inte chansen att spela Battlefield Heroes, vi har lämnat "invite only"-stadiet, så nu är det bara att klicka och köra. Utan kostnad.

Till sist måste jag tipsa om den nya trailern. Jag skäms nästan över det faktum att jag tycker att den är oerhört rolig. Men har man växt upp med 80-talets tecknade serier är det svårt att låta bli att charmas. Dagens kids jämför med Pokémon och Dragon Ball Z, men vi som ligger runt de 30 vet bättre.

För övrigt. Lägg till "Nasman" som vän så kan vi lira några rundor.

Update:

5 reaktioner på ”Ett halvår senare

 1. HB

  Var du delaktig i temasången också?

  Litet Defenders of the Earth vibbar från den :)

  Ser onekligen skoj ut. Men när ska jag ha tid och intresse att spela det? Får se hur det kan bli. Alltid skoj att spela med folk man läser bloggar hos eller har någon anning om vem de är.

  Hemsidan ser snygg ut. Även om jag inte riktigt är förespråkare av att ha en bakgrundsbild runt innehållet. Men det är jag det. Fortsätt gärna visa vad du gjort så här :)

 2. Naseer

  Nope, inte inblandad i trailern alls. Men snyggt fångat! Defenders of the Earth-introt var inspirationskällan för producenterna.

 3. HB

  Spenderat så mycket tid med att kolla på TV så :) Framför allt då man var yngre. Och en sådan pass bra serie fastnar ju.

 4. Pingback: Samtidigt i spelbloggosfären « Games & Godis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.