Gå till innehåll

Ett glas mjälk tack

Det är dags att pusha för ännu en youtube-stjärna. Denna gång är det komikern Julian Smith som förtjänar en del extra sidovisningar. Ett av mina favoritsketcher är den som ligger inbäddad ovan, absurd humor, that's the way to go. Förutom att vara absurd verkar Julian Smith även vara något av en påhittig filur, hans Techno Jeep är till exempel ett grymt roligt koncept på vardagsljud.

Det är lite skumt att se en youtube-kanal med en hög lägstanivå, guldkornen brukar ju snarare vara få. Egentligen har jag bara två problem med Smiths upplägg, alla hans sketcher är sega i början, dessutom promotar han sig själv lite väl ofta i separata klipp mellan sketcherna, vilket gör att det är lätt att missta sig på vad som är sketch och vad som är reklam.

Ett par bonusrekommendationer för att hjälpa dig på vägen är exempelvis "Trees Hate You" och "Hot Kool Aid", förutom "Malk" ovan då.

4 reaktioner på ”Ett glas mjälk tack

  1. Spenat

    Tjenare tjenare, tänkte bara tacka för schysst bloggande. Kunde inte lämna inlägg på Om skribenten-tabben, så det fick bli här. Har läst här ett tag nu, tänkte bara skriva en rad och tacka för bloggen. Åsikter kan man ju alltid diskutera, men du har gott om dem, och du skriver "intressant" i vilket fall. Tummar upp!

  2. Naseer

    @Spenat Tack! Jag tycker att jag har varit bättre tidigare, i alla fall mer aktiv. Men livet har hunnit ifatt mig. Sådana kommentarer som dina värmer!

    @Mattias hehe, den fick definitivt mig att skratta :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: