Gå till innehåll

Om skribenten

Naseer AlkhouriSe till vänster, där går en arab.

Bloggen heter så och det ligger en historia bakom, en kort en förvisso, men den finns där ändå: Jag såg nämligen en film under mina studieår i Danmark vid namn Se til venstre, der er en Svensker. Efter det blev jag alltid kallad svensker av mina danska vänner och det var då jag insåg hur hur relativa de begrepp vi ger varandra egentligen är... Ironi är att jag aldrig skulle bli kallad svensken här hemma och ironi är verkligen någonting som fascinerar mig. Därför fick den här bloggen heta som den gör.

Naseer Alkhouri heter jag och 1980 är det år jag är född i ett land som heter Irak. I Sverige har jag varit sedan julen 1990.

Med en kärlek för skrift och läsning har jag kastat in mig själv i diverse projekt. Målet är självklart att bli en publicerad författare, men vägen dit är fortfarande lång. Övning ger dock färdighet och därför syns jag i den här eminenta bloggen, och egentligen överallt annars där jag får komma till tals. Till vardags arbetar jag med IT och kompetensområdena är test, QA och releasehantering, just nu utvecklar jag spel. På fritiden är det fru och barn, spel, film, musik, böcker och vänner som gäller.

Och så finns jag lite här och var också:

Någon vidare fantasi när det gäller att skriva en presentation har jag aldrig haft. Läs istället min blogg om ni är intresserade av att veta mer om mig och skulle ett behov av att kontakta mig uppstå nås jag bäst genom epostadressen naseer(a)tmn.nu eller via @naseeral.

Bästa hälsningar,
Naseer Alkhouri

13 reaktioner på ”Om skribenten

 1. Pingback: Att Skriva Om Tv-spel » Blog Archive » Innovationa recensioner?

 2. Pingback: Spelhjältinnornas hjältinna « Digitala Tankar

 3. oggy

  På Kong/Gamer långt back in the day, om du minns. Blev ju sedermera Gameplayer, men du hade nog flytt det sjunkande skeppet långt tidigare?

 4. Naseer

  Ah, -den- oggy. Minns faktiskt rätt klart :)
  Trodde att det var nån ännu äldre synd.

  Kul att du hittat hit.

  Jo, jag hoppade av Kong nåt halvår eller år innan sajten blev uppköpt.

 5. oggy

  Kul att vara här, ser bra ut. Bor du kvar i de sydligare trakterna än eller har du flytt?

 6. Krull

  Hej!

  Synd på valet och din oro, men, mycket trevligt foto du hade!
  Vad heter byggnaden bakom det där glada ansiktet som andas sommar och värme?

  Kramar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: